Αρχική

OUR STORY TO TELL

THE NOBLE MEN STORY (TO TELL)

Όταν ο σαρκασμός, η παιχνιδιάρικη διάθεση, ο αντικομφορμισμός, η αλήθεια και η ευγένεια έγιναν τρόπος ζωής, τότε η ατμομηχανή της περιπέτειας μας ξεκίνησε. Σκοπός ήταν να δημιουργηθεί μια ιδιαίτερη, πρωτότυπη και μοναδική γκάμα από μπίρες με στόχο να «εκπλήξουν» τόσο στην Ελλάδα, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο.

 

« η Τέχνη & η Φιλοσοφία » σε όλα τα επίπεδα της δουλειάς μας, οι artisanal τεχνικές ζυθοποίησης, τα «φευγάτα» εικαστικά και concepts για κάθε τύπο μπίρας ξεχωριστά και βέβαια η αυστηρή επιλογή υλικών, έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο αποτέλεσμα που θέλαμε να έχουμε.

Μετά από αλλεπάλληλες «ζυμώσεις», έρευνες, αναλύσεις και καταιγισμό ιδεών είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε μια γκάμα από 4 νέες μπίρες με μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές. Όλα αυτά αποτυπωμένα σε 4 ξεχωριστές μικρές όμορφες ιστορίες που εμείς απλά γράψαμε τον πρόλογο και εσείς θα τις ολοκληρώσετε απολαμβάνοντας τις.

Οι NOBLE MEN είναι εδώ και η πρώτη μας επαφή με τους απανταχού Noble Men (…and Women) με τις νέες μας δημιουργίες – τις Noble Men beers - είναι πλέον πραγματικότητα.

Avanti maestro

 

 

 

Για την είσοδο στο site πρέπει να είστε ΑΝΩ των 18 ετών
ΑΝΩ
των
18
ΚΑΤΩ
των
18
Για να εισέλθετε πρέπει να είστε 18 και άνω. Σας κατευθύνουμε κάπου που θα είστε πιο ασφαλείς!